Een Travellerspoint blog

Genieten aan het strand in Sihanoukville

sunny 32 °C

Gisteren lekker vroeg vertrokken richting Sihanoukville.
Langs de weg ligt overal rijst te drogen, die net geoogst en gedorst is. Ook de garnalen worden in de zon gedroogd.
Tijdens een korte pauze willen we wat koekjes eten en worden direct gespot door enkele kinderen uit de buurt. Dat wordt delen !!
Op de splitsing in Veal Rinh regelen we, als tip van "Vlieg en Fiets", een taxi voor de rest van de trip, aangezien dit niet echt een mooi stuk is.
Onze fietsen worden op een bijna onmogelijke manier vastgesjord, wat ons eerst toch wat zorgen baart, maar ze raken heelhuids op bestemming. We vertrekken ons tweetjes als passagiers maar onderweg worden nog mensen opgepikt. Op een gegeven moment zitten we met maar liefst 12 man in de station-wagen en 1 van de fietsen op het dak !! Dit is echt een hillarische rit.

We hebben een hutje in het guesthouse "Cloud 9" en wanen ons in een miniparadijsje. Een 7-tal hutten zijn hier tegen een helling geplakt, tussen het groen. Hier moeten we toch nog even blijven hangen.

We regelen een bus voor maandag om het saaie stuk weer te overbruggen en blijven hier een dagje hangen. We zijn per slot van rekening toch toeristen, zeker !

P1010242.jpg

90_P1010288.jpg

90_P1010302.jpg

P1010304.jpg

P1010317.jpg

Geplaatst door Brunosan 5:42 Gearchiveerd in Cambodja

Inhoudsopgave

Reacties

Inderdaad jammer van de foto's maar dankzij youtube konden we ons toch een mooi beeld vormen van Sihanoukville (beach) en zelfs Cloud9.

Geert & Cathy

PS: Groot gelijk dat jullie in Cloud9 even blijven hangen! Het is daadwerkelijk een paradijsje.

door Geert & Cathy

Helaba matekes, leuk om te lezen zen jullie belevenissen. Zoals in voorgaande ben ik ook zeer benieuwd naar jullie foto's. Zeg Bru hoeveel uur verschil is er mee ons hier thuis? Hoop dat nu alles ok is mee jullie, mee het voetje en de spuitpoep? Veel rijst eten hé :-) maar dat zal daar wel lukken. Hier vandaag was het mooi open weer maar met vriestemp. Dus geniet nog ginder van het mooie weer. Fietsze hé, grtz xxx

door Dirk & Ingrid

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint